Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A műtét

A műtét két napos volt. A műtét előtt még egyszer pontosítottuk, hogy milyen magas homlokot illetve hajsűrűséget szeretnék. Úgy döntöttem, hogy inkább sűrűbb legyen a hajam és magasabb a homlokom, mint rintka hajam egy alacsonyabb homlokkal.

Az egyik napon az egyik oldalát, a másik napon a másik oldalát ültették be fejtetőmnek. A műtét végző orvos mindvégig nagyon kedves volt és ráadásul még jó beszélgetőpartner is. Délelőtt kiszedték a graftokat (kb 2 hajszál/graft), délután pedig beültették azokat a megfelelő helyre. A műtét során mindeki nagyon figyelmes volt velem, ha bármilyen érzékenységre, fájdalomra panaszkodtam azonnal adták is az érzéstelenítőt. Ami nagyon kellemetlen volt, az az egész napos fekvés és mozgáshiány.

     

A két napos hajátültetés  műtét alatt összesen kb 6000 szál hajat ültettek be.

A műtét utáni első két éjszaka volt még nagyon kelemetlen, részben a fájdalom (ami leginkább fejfájás volt), részben padig a félig meddig ülő pozícióban történő alvás miatt.

0 Tovább

Képek - Hajátültetés előtt (Konzultáció)

 

Hajbeültetés előtt, a tervezett hajvonallal

  

0 Tovább

Műtétre készülve

Már  réggebben is foglalkoztatott a hajbeültetés gondolata, de akkor még a SafeSystem-FUE hajátültetési módszer  nem volt ismert. Ez ügyben egy budapesti magánklinikán is voltam konzultáción, ahol kiderült, hogy csak úgy lehetett volna megoldani a hajátültetést, ha a tarkómon egy nagyobb vágás keletkezik és a végeredmény sem lett volna biztos. Így ezzel a módszerrel a hajátültetést nem mertem bevállalni. Ezt az úgynevezett strip módszert már nemigen alkalmazzák, hiszen elavulttá vált.

Amikor két éve ez az új hajátültetési módszer a médián keresztül ismerté vált, akkor már elgondolkoztam azon, hogy esetleg ez egy esztétikusabb és biztosabb módszer lehet, hiszen több közismert ember is bevállalta és a beavatkozásaik eredménye is igen látványos volt.

A FUE módszerrel az interneten ismerkedtem meg, és kb két éve néztem ki egy klinikát, ahol bevezető áron vállalták volna a beavatkozást, de a konzultáció során nem voltak biztató tapasztalataim, így lemondtam a hajátültetésről.

A médiában egyre több hangot kapó hajátültetések újra felkeltették az érdeklődésemet, és nemrégiben találtam rá az interneten a HairHungary klinikára. Ami megfogott az az volt, hogy komoly szakemberek (orvosok) vállaják a beavatkozás elvégzését, ami a bizalom kialakulása miatt nem elhanyagolható kérdés, valamint a konzultáció során tapasztalt hozzáértés és nagy arányú (95 %) sikeres beavatkozások miatt döntöttem a HairHungary mellett.

A műtétre úgy kellett készülnöm, hogy a beavatkozás hetén egy friss nagy labor vérvételi leletett kellett csináltatnom, a beavatkozás előtti napon a hajamat levágattam 3 mm-re, illetve a nap folyamán se kávét, se szénsavas üdítőt nem fogyazthattam, mivel ezek vérbőséget okozhatnak.

A beavatkozástól és annak sikerességétől is tartok, vannak fenntartásaim. Ennek ellenére próbálok optimista lenni, és bízni abban, hogy egy gyors és kevésbé fájdalommentes beavatkozással talán újra a régihez hasonló  hajam lehet.

Hajbeültetés előtt:
hajátültetés fue hairhungary safesystem-fue2  hajátültetés fue hairhungary safesystem-fue2  hajátültetés fue hairhungary safesystem-fue2

A műtét után jelentkezek!

0 Tovább
12
»

Egy hajátültetés története - Blog

blogavatar

Szeretnék azoknak segíteni, akik hajátültetésen gondolkoznak. Jómagam már eldöntöttem, hogy belevágok, így saját példámon keresztül remélem el tudom majd oszlatni a kételyeket, vagy az esetleges félelmeket.

Utolsó kommentek